Понеделник, 26 Юли 2021
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 29 Септември 2017

4032

Дневен хороскоп - Скорпион - 29.09.2017 - На прага на хубав етап

Представителите на Скорпион стъпват на прага на превъзходен жизнен етап, който ще им предостави чудесни условия за професионален и социален напредък.

Продължителността му ще е три месеца, а за мнозина от родените в знака ефектът ще е многопосочен. Препоръчително е да поддържате оптимални взаимоотношения и да владеете нервите си. Една среща ще открие интересни възможности пред вас. Отпуснете се и бъдете естествени, за да се възползвате от предоставилия ви се случай. Опитайте да сте общителни и в добро настроение. Днес може да чуете неща, които няма да ви зарадват особено. Не изпадайте в самосъжаление и не се опитвайте да се “скриете в черупката си”, напротив – излезте напред и се опитайте да разберете истината. Ще видите, че сте се заблуждавали за много от нещата, които сте си мислили.

Посветете свободното време на приятелите си. ще обсъждате интересни теми, които ще ви вдъхновят за промяна на елемент от динамичния ви стереотип. Любовни увлечения ще ви откъснат от дома и ще направят деня ви вълнуващ. Други ще се занимават с децата и нуждите им. Проникнати сте от идея, в която има потенциал. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година