Вторник, 10 Декември 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Вторник 29 Май 2018

3760

Дневен хороскоп - Скорпион - 29.05.2018 - Не отстъпвайте от позициите си

В тишина и на спокойствие си направете самооценка и себеанализ, за да балансирате вътрешните си противоречия и да постигнете душевна хармония. През този ден ситуацията при Скорпионите е твърде комплицирана.

Процентите за постигане на успех, и респективно за малшанс и провал са изравнени. Не се поддавайте на нервност, и не отстъпвайте от позициите си. Ще получите различни обещания. Измами са! Останете твърди. Успехи на ваши близки ще станат повод за неколкодневни веселби и поне днес можете страстно да им се отдадете. Не се налага да планирате времето или избирате какво да правите. Просто се отпуснете и се оставете на течението.

Днес посоката му е много благоприятна. Няма да усетите кога деня е минал, а и едва ли ще си спомняте много от него. Енергетиката ви е стабилна, а не ви липсва и вдъхновение. Днес може да намерите решение на казуси, които са ви затруднявали. Не е изключено да намерите скъп предмет или нещо свое, което си мислите, че сте загубили. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година