Събота, 10 Декември 2022
Скорпион

Дневен хороскоп
Вторник 29 Май 2018

3977

Дневен хороскоп - Скорпион - 29.05.2018 - Не отстъпвайте от позициите си

В тишина и на спокойствие си направете самооценка и себеанализ, за да балансирате вътрешните си противоречия и да постигнете душевна хармония. През този ден ситуацията при Скорпионите е твърде комплицирана.

Процентите за постигане на успех, и респективно за малшанс и провал са изравнени. Не се поддавайте на нервност, и не отстъпвайте от позициите си. Ще получите различни обещания. Измами са! Останете твърди. Успехи на ваши близки ще станат повод за неколкодневни веселби и поне днес можете страстно да им се отдадете. Не се налага да планирате времето или избирате какво да правите. Просто се отпуснете и се оставете на течението.

Днес посоката му е много благоприятна. Няма да усетите кога деня е минал, а и едва ли ще си спомняте много от него. Енергетиката ви е стабилна, а не ви липсва и вдъхновение. Днес може да намерите решение на казуси, които са ви затруднявали. Не е изключено да намерите скъп предмет или нещо свое, което си мислите, че сте загубили. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година