Неделя, 27 Ноември 2022
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 29 Юни 2018

2071

Дневен хороскоп - Скорпион - 29.06.2018 - Остри сблъсъци

Срещите с нови хора може и да ви натоварят през днешния ден, предвид финансовите и делови въпроси. Позициите, които заемат Скорпионите в момента са неизгодни, а разгръщащата се негативна ситуация, освен че не е от вчера, продължава да се задълбочава.

Петък говори за остри кавги и значителни разминавания, които със сигурност ще предизвикат поредица от проблеми. Работете за стабилизацията си. Не съгласуване с мнението ви ще създаде напрежение между вас и околните, но не го превръщайте в драма. Запазете добрия тон и намерете подходящата форма, с която да изясните отношенията си без излишни емоции. Успеете ли да го направите, ще се реализирате по-пълноценно и ще се почувствате по-добре.

Изградете си цялостна представа за днешните си ангажименти, разпределете времето и се заемете с довършване на вече започнати дейности. Не отлагайте онези, които са свързани с домашния бит и интериор, защото ще си навлечете недоволството на близките си. Осигурете си подкрепата им и всичко ще стане по лесния начин. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година