Четвъртък, 17 Октомври 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 29 Декември 2017

3636

Дневен хороскоп - Скорпион - 29.12.2017 - Избягвайте противоречията

Скорпионите не бива да смесват реалността с очакванията си за успех в дадена сфера, защото последните ще са факт само в случаите на синхрон и разбирателство със заобикалящите, а обстоятелствата за наличността им са обнадеждаващи.

Възможно е да надделеят противоречията. Останете бдителни за всичко, което ви интересува и е важно за вас, без да се поддавате на гнетящи мисли и настроения. Най-сетне ще се зарадвате на дългоочаквано събитие. В този момент ситуацията около вас ще е изключително благоприятна и някои притеснения отпадат от само себе си. Желанието ви да успеете в дадена област е прекалено силно и в известна степен обременяващо. Изяснете за себе си дали наистина целта в случая оправдава средствата. Идеите ви са оригинални, а настроението оптимистично.

Нищо не би могло да ви извади от равновесие. Околните ще се стремят да привлекат вниманието и да спечелят благоразположението ви. Не се намесвайте в чужди конфликти, ефектът ще е обратен. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Скорпион, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година