Вторник, 16 Април 2024
Скорпион

Дневен хороскоп
Неделя 29 Април 2018

2073

Дневен хороскоп - Скорпион - 29.04.2018 - Бъдете много внимателни

Повече от всякога е нужно търпение и добро отношение към обкръжението ви. Успехите са характерни за Скорпионите през този ден, но със същата категоричнжст може да се каже, че може да възникнат големи неприятности.

Необходимо е да сте изключително внимателни. Сега, като че ли се движите по въже, и най-малката грешка ще предизвика неблагоприятен ефект. Добра новина ще ви донесе приятно вълнение. Успявате да надмогнете дребните несполуки. Вярвайте повече на късмета си. Днес ще имате предостатъчно основания за това. Постепенно налучквате пътя към сърцето на желания човек. Търпението и тактичността ви ще бъдат многократно възнаградени. Вероятно няма да ви е приятно, но ще се наложи да се съобразявате с обстоятелствата.

Ще е трудно да се възползвате от тях, но ако в рамките на деня не преживеете сериозни неприятности и не претърпите някакви загуби, то приемете, че късметът е бил с вас. Преценявайте изказванията, за да не навредите на отношенията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!