Вторник, 7 Февруари 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 28 Октомври 2022

840

Дневен хороскоп - Скорпион - 28.10.2022 - Владейте се!

Силно напрежение и нерви се очертават за Скорпионите днес. Няма никакво съмнение, че в повечето от случаите, в които ще последват сблъсъци, причината ще е у вас. Добре е да се владеете и да не стигате до крайности, защото не е изключено нелепо допълнително изостряне на ситуацията.

Наложете си да сте по-съсредоточени в работата си и ще избегнете дребните недоразумения. Настроението ви ще е добро и ще гледате великодушно на нещата и хората, които са по-несъвършени от вас. Най-често ще изхождате от личните си интереси, в стремежа си да ги защитите, но няма да ви е чужда и хорската болка. Човек, намиращ се на по-високо от вашето йерархично ниво, но който не ви е пряк ръководител, може да се опита да ви манипулира или ангажира с допълнителни задължения.

Преценете внимателно до колко сте в позиция да се противопоставите самостоятелно и, ако се налага, потърсете съдействие, но не позволявайте навлизане в личната си територия. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-