Неделя, 10 Декември 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Вторник 28 Ноември 2017

5150

Дневен хороскоп - Скорпион - 28.11.2017 - Не влизайте в спорове

За Скорпионите денят ще премине без видимо отклонение от ситуацията на напрежение, обхванала представителите на почти всички зодии.

Контролирайте по-вишената си нервност, за да дадете възможност на шанса си да ви подкрепи. В бизнеса и службата задължително избягвайте кавгите. Заради старанието си ще постигате целите си. Все пак ще се чувствате в добра форма и с настроение ще пристъпите към промените, които предвиждате за себе си. За повечето от вас те имат отношение към бизнеса или пряката им заетост. Бързи печалби и други придобивки отбелязват началото на благоприятен за развитието ви нов период. Днешните решения ще са сложни и свързани с някаква промяна. По-лесният вариант ще е свързан с работното място.

Ще имате възможност да уговорите по-благоприятни условия на работа и трябва да го направите. Що се отнася до любовните проблеми, може би е по-добре да не бързате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Скорпион, както и подходящите решения за гривна!