Понеделник, 4 Декември 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Четвъртък 28 Юни 2018

2170

Дневен хороскоп - Скорпион - 28.06.2018 - Силен късмет

Ако се чувствате огорчени от някого или нещо, не допускайте накърнените ви чувства да влияят на намеренията и работата ви днес. Доста силен ден, характерен с изразителен късмет и с ярки възможности за освобождаване от трудности, или за разделяне с хора и събития от нежелано място.

Последното се оказва процес, чието начало е днес, а приключването ще се осъществи във време, чиито срокове са обозрими. Предстоят ви срещи и преодоляването на дребни препятствия. На вас се пада организационната дейност и вие ще се справите добре. В определен момент ще се наложи спешно да вземете решение. От правилността му впоследствие ще зависи и професионалната ви кариера. Бъдете пределно концентрирани.

Ще имате възможност да реализирате организационния си талант и колегите ви първоначално ще са много доволни от решителните ви действия. Не прекалявайте, не натрапвайте мнението си и не стигайте до положение, в което раздавате заповеди. Консолидирайте различните мнения, обсъждайте и дайте възможност на околните да проявят известна самостоятелност. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!