Понеделник, 6 Февруари 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Събота 28 Юли 2018

2298

Дневен хороскоп - Скорпион - 28.07.2018 - Мобилизирайте се

Работете върху подготовката на новите си проекти, за да ви бъде по-лесно в реализацията им през следващите дни. Хитростта е мисловната настройка, валидна през този ден за огромния процент от родените в зодията, но ако търсите начин да спестите усилията си, или „да минете те между капките”, но пак да постигнете успех – няма да стане.

Не се ли мобилизирате за работа, сполуката ще остане блян. Думите имат силен енергиен заряд, което означава да вниквате по-задълбочено в тях. Без суета и излишни приказки се захванете за работа и не дистанцирайте околните с поведението си. Ще ви зарадва вниманието на човек, към когото и вие не сте безразлични, но до колко връзката ви има бъдеще ще зависи и от вас. Ако времето ви позволява организирайте си дълга разходка на открито.

Избягвайте шумните компании и местата, където има струпване на много хора. Бъдете изключително предпазливи по време на пътуване, съществуват предпоставки за инцидент. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-