Събота, 20 Юли 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Сряда 28 Февруари 2018

3252

Дневен хороскоп - Скорпион - 28.02.2018 - Делова атмосфера

Прогрес и само прогрес. Именно това е мотото, което ще спазват днес представителите на Скорпионите. Финансовата ситуация е благоприятна и това ви вдъхва необходимата увереност.

Денят е хармоничен и онези, за които духовното е цел, могат да постигнат знание за законите на Всемира и за висшия смисъл на своето съществуване. В семейството грижите за дома и близките ще внасят повече ведрина, подреденост и уют. Развитията ще ви навеждат на размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви ще е променливо и това е обяснимо. Много въпроси очакват решението ви, но ще намерите сили да се справите. Създадените приятелски отношения с колегите ще ви улеснят в спорна ситуация. Разговорите на хората от обичайното ви обкръжение може да се окажат твърде дразнещи.

Не се отклонявайте от задълженията си и не се опитвайте да влияете върху обстановката. Приемайте забележките като нещо градивно, а не като посегателство върху авторитета ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година