Четвъртък, 6 Октомври 2022
Скорпион

Дневен хороскоп
Сряда 28 Февруари 2018

3485

Дневен хороскоп - Скорпион - 28.02.2018 - Делова атмосфера

Прогрес и само прогрес. Именно това е мотото, което ще спазват днес представителите на Скорпионите. Финансовата ситуация е благоприятна и това ви вдъхва необходимата увереност.

Денят е хармоничен и онези, за които духовното е цел, могат да постигнат знание за законите на Всемира и за висшия смисъл на своето съществуване. В семейството грижите за дома и близките ще внасят повече ведрина, подреденост и уют. Развитията ще ви навеждат на размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви ще е променливо и това е обяснимо. Много въпроси очакват решението ви, но ще намерите сили да се справите. Създадените приятелски отношения с колегите ще ви улеснят в спорна ситуация. Разговорите на хората от обичайното ви обкръжение може да се окажат твърде дразнещи.

Не се отклонявайте от задълженията си и не се опитвайте да влияете върху обстановката. Приемайте забележките като нещо градивно, а не като посегателство върху авторитета ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година