Понеделник, 22 Април 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Събота 28 Април 2018

1881

Дневен хороскоп - Скорпион - 28.04.2018 - Успех

Днес може да си купите нов дом, да посадите растение или да направите ремонт. Вашите постижения в деловата сфера са твърде положителни и стабилни, но някой постоянно омаловажава реализацията ви.

През този ден ще се сблъскате с лъжи, чрез които някой ще се опита да ви препречи пътя към успешна реализация. Не бива обаче да влизате в конфликти. В професионален план ще се радвате на напредък и постигнато взаимно доверие. Печелите симпатии, очаровайки другите с трудолюбието си и с естественото си присъствие. Съобразявайте се с чуждото мнение и уважавайте предложенията на партньорите си. Ориентирайте усилията си към екипни дейности, дори да не са ви много приятни.

Участието ви във всяка работа днес ще бъде забелязано и високо оценено. Еднакво добре ще ви се удава ремонтната дейност в къщи, пътуването или занимания в градината. Осигурете си повече лично време. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година