Петък, 24 Май 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Събота 26 Май 2018

1792

Дневен хороскоп - Скорпион - 26.05.2018 - Успех в делата, но и проблеми

Загрижени за проблемите си може да подцените опасностите на деня и да изразходвате енергията си напразно. При реализирането на финансови цели, уговорени контакти и ангажименти в обществените среди, Скорпионите ще действат успешно.

Проблеми ще възникнат от административни служители в работата ви, които ще проявят коварство спрямо вас. Самочувствието на мнозина е силно занижено. С решителни действия днес представителите на знака излизат от досегашния застой и смело се впускат в свои води. Досега сте чакали благоприятните възможности, и когато те вече са налице едва ли ще има какво да ви спре. Печелите симпатиите на човек, който трудно може да бъде спечелен за съюзник.

Имате шанса да реализирате добри печалби. Обикновен ден, спокоен, в известна степен и скучен. В желанието си да го разнообразите и да предизвикате бурни емоции не прекрачвайте зоната на „добрия тон“ и не създавайте конфликти с околните. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година