Понеделник, 27 Септември 2021
Скорпион

Дневен хороскоп
Четвъртък 25 Януари 2018

3866

Дневен хороскоп - Скорпион - 25.01.2018 - В етап на стабилизиране

През днешния ден избягвайте конфликти и не се изяснявайте прекалено обстоятелствено, за да не провокирате нечие агресивно поведение.

За Скорпионите вече започнаха благоприятни промени, които на първо време ще схванете като емоционални и соматични. Укрепването ви ще обхване и социалния план, а най-изразителното предстоящо събитие в делово отношение засяга утвърждаването ви на сегашното работно място или на ново. Постигайки намеренията си днес, ще се почувствате обнадеждени и по-спокойни за утрешния ден, както и доволни. Търсенията ви ще ви срещнат с подходящите хора и ще засилят усещането ви за значимост. Интуицията ще ви подскаже по-преки пътища към успеха, доверете ѝ се.

Въздействащи сте и привлекателни. Не се учудвайте, ако станете обект на нечий задълбочен интерес, опит за флирт, покана за романтична среща. Преценете разумно дали да се поддатете на изкушението, особено ако сте в постоянна връзка. Емоцията ще е приятна, но едва ли ще остане в тайна. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година