Петък, 28 Февруари 2020
Скорпион

Дневен хороскоп
Понеделник 25 Януари 2016

1183

В етап на стабилизиране

През този понеделник се пазете от конфликти и не се изяснявайте прекалено обстоятелствено, за да не провокирате нечие неприятелско поведение. За Скорпионите вече текат благоприятни промени, които на първо време ще схванете като емоционални и доста лични. Укрепването ви ще обхване и социалния план, а най-изразителното предстоящо събитие в делово отношение засяга утвърждаването ви на сегашното работно място или на ново.

Ще спечелите в една битка. Може да се доверите на приятели, които ще ви помогнат. Ако можете да си осигурите макар и една седмица на планина, не се колебайте, въздухът ще ви се отрази чудесно. 14-ти февруари наближава, за това не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година