Вторник, 10 Декември 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Неделя 25 Февруари 2018

3350

Дневен хороскоп - Скорпион - 25.02.2018 - Чудесна подкрепа

През днешния ден може да избегнете главоболия и загуба на време, ако щадите силите си и се въздържате от активни действия. Смесени чувства и силно напрежение характеризират неделя на Скорпионите.

Ще е хубаво да поддържате емоционалния си баланс, или по-точно – мнозина от знака да го възстановят. Насочете се за реализация в обществените среди. Нещо приятно ще ви зареди с добро настроение още от сутринта. Плановете ви ще се променят, но от това няма да пострада никой. Напротив, ще изживеете хубави мигове, разтоварващи от стреса и в същото време зареждащи с енергия. Ще приемете решението на свои роднини и заедно ще го доведете до край. Ще е особено полезно за вас, ако днес се проявите като добри слушатели, а не като словоохотливи събеседници.

Някой ще ви сподели тайната си и ще има нужда от съвет. Бъдете искрени, дори ако прецените, че отговорът ви е малко остър. По-добре болезнена истина, отколкото подвеждаща утеха. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година