Събота, 20 Април 2024
Скорпион

Дневен хороскоп
Събота 25 Август 2018

1939

Дневен хороскоп - Скорпион - 25.08.2018 - Сполука и напредък

Много добър ден, характерен със значителна сполука за водещите преговори, за реализацията в службата и бизнеса, и относно печалбите.

Късметът ви за осъществяване на цели чрез партньори и в обществените среди е доста силен. Очертава се и поемане на нови делови ангажименти. Работата ви днес ще бъде спокойна и в никакъв случай не напрегната. Заемате се постепенно и последователно с всичко, което сте си поставили за цел и едва ли ще се намери нещо, което да ви попречи да осъществите намеренията си. Вълнува ви положението на близък приятел и дори се заемате с това да му помогнете.

Имате големи шансове за успех. Важните задачи ще отнемат много повече време от несериозните занимания, които сте си определили за днес. Опитвайте се да си осигурявате по малко почивка преди да насочите вниманието си от една цел към друга, особено ако усетите леко главоболие или замайване. Имате нужда от спокойна обстановка, а не от шумна компания. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!