Сряда, 29 Ноември 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Събота 24 Март 2018

3209

Дневен хороскоп - Скорпион - 24.03.2018 - Лично и делово разгръщане

В общуванията си и по различни поводи днес ще впечатлявате с интелект и познания, професионална подготвеност и житейска мъдрост. Звучи добре нали?

Сполучлив ден за материална реализация, подчертаващ много ясно две неща – изразителна активност в сферите на вашето физическо и духовно присъствие, и началото на нов период за лично разгръщане. Началото му ще премине през временна здравословна криза за мнозина от зодията. Ще работите за постигане на всичко, което предвиждате за днес, каквото и да ви струва това. Убедени сте, че това е пътя, но се огледайте, със сигурност ще съзрете и други начини, не по-малко достойни за вниманието ви.

Погрижете се за здравето си, ако искате да сте пълноценни. Следвайте интуицията в комбинация с опита си. Част от събитията ще са изненадващи, но ще успеете да ги включите в цялостната си програма. Някой ще се опита да ви злепостави, запазете спокойствие. Вместо да навреди всъщност ще ви помогне. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!