Събота, 24 Август 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Неделя 24 Юни 2018

1864

Дневен хороскоп - Скорпион - 24.06.2018 - Видима стабилизация въпреки затрудненията

Постарайте се да не пренасяте напрежението, породено от служебни или други свои проблеми в отношенията си с околния свят и най-малко в семейството.

Твърде специфичен ден, през който шансът за успех е стабилен, но се забелязва и влиянието на негативни фактори, концентрирани под формата на хитри административни удари, или като партньорски противоречия. Мнозина от вас използват деня за активна почивка - на море, планина, на село или на вилата. Където и да сте денят ще ви поднесе приятни изненади и зареди с положителни емоции. За тези от вас, които са ангажирани с неотложна работа предстои напрегнато ежедневие, което ще ги удовлетвори с ползотворни резултати.

Прекалено сте темпераментни и импулсивни и може да си навлечете неприятности. Контролирайте поведението и изказванията си, особено спрямо близките. Не се заяждайте за щяло и не щяло, защото ще ги оскърбите и след това дълго време ще съжалявате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година