Четвъртък, 20 Февруари 2020
Скорпион

Дневен хороскоп
Сряда 24 Февруари 2016

1987

Реализация на целите

Сряда е успешна и благоприятна за Скорпионите. От това определение правят изключение само служебните взаимоотношения при някои от зодията. Тук в определени случаи може да възникнат твърде остри противоречия, от които е съмнително родените в зодията да спечелят. В обкръжението ви всички ще се чувстват добре, в добро настроение сте и с нагласа за повече добри дела. Доброто доминира и дано да бъде така винаги.

Очаквани финансови придобивки ще ви мотивират да приемете предложение за участие в нов проект. Приемайте градивно забележките. Не се обиждайте, ако някой ви засегне. Опитайте да бъдете над нещата. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година