Четвъртък, 14 Ноември 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 24 Август 2018

1794

Дневен хороскоп - Скорпион - 24.08.2018 - Много задачи и голямо напрежение

Скорпионите ще имат напрегнат ден най-вече поради огромното количество ангажименти, с които следва да се справят. Допълнително напрежение възниква за онези, на които им предстои пътуване.

В професионален план се оформят промени. През първоначалния им етап не са изключени загуби. Не се разпилявайте в много посоки, за да не провалите изпълнението на важен ангажимент. Можете да направите и нещо повече за себе си, без да изпускате от контрол ситуацията. Ще получите възможност за допълнителни доходи, предвид нарасналите си нужди, но и защото имате енергия за това. Заплетена ситуация, която лично ви засяга, най-после ще намери решение.

Ще се удивите колко лесно е било всичко, а колко много време и сили ви е отнело. Не се опитвайте да контролирате всички решения на близките си, почти сигурно е, че ще се стигне до конфликт. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година