Събота, 23 Март 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 23 Март 2018

4011

Дневен хороскоп - Скорпион - 23.03.2018 - Успешни действия

Скорпионите са ярко динамични, но и силно нервни през този ден. Второто е излишно, защото няма налице причини, които биха предизвикали проблеми за реализацията на целите ви.

Особено успешно ще преминат контактите в обществените среди и преговорите, които някои ще водят. Виновни можете да се окажете, ако не спазите договореностите и пострада работата ви. От друга страна ще бъде добре и ако се погрижите за себе си, нуждаете се от “обновяване“. Стойте на страна от всякакви дразнители и общувайте с позитивно мислещи хора. Ще постигнете съгласие с близките си по отношение на семеен въпрос.

Енергетиката ви е предостатъчна и сте хиперактивни. Не се престаравайте, защото в желанието си да свършите колкото е възможно повече работа може да изпаднете в „конфликт на интереси“ с околните, а те ще ви го покажат по един не много приятен начин. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година