Сряда, 24 Април 2024
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 23 Февруари 2018

3519

Дневен хороскоп - Скорпион - 23.02.2018 - Тежести и проблеми

С правилни изводи, самооценка и смирение ще може да се противопоставите на гнева, агресията и разрушението, които властват през днешния ден.

Не е възможно да се даде точно определение за причините породили проблемите при вас, но е сигурно, че много скоро тяхното последователно разрешаване ще започне. В момента картината не е обнадеждаваща, но събитията бързо се движат към обещаващо раздвижване. Мобилизирайте се! Стихията ви днес са хората. Контактите ви с тях ви изпълват с енергия и творчески ентусиазъм. Отношенията ви с деловите партньори се развиват според желанията ви. Зарадвайте най-близките си с малък жест. Ще ви възложат нови задачи, които в началото може да ви изглеждат доста сложни.

Не се опитвайте да ги отхвърлите, запознайте се със съществуващите до момента практики, ще намерите решение. Ориентирайте вниманието си изцяло към служебните ангажименти, оставете на заден план грижите на познатите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!