Четвъртък, 9 Април 2020
Скорпион

Дневен хороскоп
Понеделник 23 Декември 2019

1528

Дневен хороскоп - Скорпион - 23.12.2019 - Успех в преговори

Днес Скорпионите трябва да бъдат много внимателни!

Особено противопоказни са конфликтите във обществените среди или с хора от близкото обкръжение. За онези от зодията, които ще провеждат преговори, понеделник е много добър. Имате шанс да реализирате интересуваща ви делова цел. Приемайте предизвикателствата в живота си, без парадиране на възможности и благосъстояние, без гордост и излишни претенции. В добро разположение на духа сте. Имате избор, трябва само да прецизирате възможностите си.

Среща с приятел от миналото ще ви настрои на отминали вълни. Не пренебрегвайте личните си задължения. Имате нужда от разтоварване, затова не се преуморявайте излишно, а се забавлявайте. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година