Неделя, 25 Септември 2022
Скорпион

Дневен хороскоп
Понеделник 23 Април 2018

2523

Дневен хороскоп - Скорпион - 23.04.2018 - Много сполучливи контакти

Денят на много от вас ще е запълнен с работа по текущи задачи, ще гоните срокове и изпълнявате договорености. Може би на мнозина от Скорпионите ще им е трудно да удържат гнева си към онези от околните, които съзнателно разгарят раздори, и ще влязат в остър конфликт с тях.

Все пак внимавайте, защото лесно може да достигнете до крайности. Ориентирайте към контакти, за каквито денят е подходящ. Всяка ваша активност днес ще се толерира и ще постигнете повече, отколкото сте планирали. Околните ще ви вдъхновяват и ще ви дават сили и увереност за общите ви начинания. Трудностите ще бъдат преодолими, от което ще печелите всички. Не споделяйте тайните си пред хора, които не заслужават доверието ви. Ще преживеете непредвидени емоции днес и част от тях може да се окажат доста екстремни.

Невъзможността да реализирате част от замислите си или необходимостта да промените плановете може и да ви ядоса. Разчитайте изцяло на опита си, ще се справите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година