Петък, 1 Декември 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Четвъртък 22 Февруари 2018

3814

Дневен хороскоп - Скорпион - 22.02.2018 - Пречки

Ще отбележите подем в развитието си, ако отделите повече време днес за само подготовка или дадете път на философските си. Труден ден, който се характеризира с явни препятствия за Скорпионите в опитите им да реализират своя цел.

Човек от високо ниво, който гледа с неприязън на вас, настойчиво пречи, и ви „подлива вода”. Увереността ви личи и без колебания ще пристъпите към осъществяване на намеренията си. Присърце ще погледнете на проблем, чието решение ще ангажира времето и вниманието ви. Доверете се на делово предложение и станете част от екипа на приносителя му. Ще подобрите отношенията си с някого и това ще повиши настроението ви. Хората от обичайното ви обкръжение може да започнат да се държат твърде странно днес.

Да създават помежду си конфликти зарани незначителни разногласия, да се опитват да си прехвърлят един на друг задължения или обвинения. Преценете позициите си и се опитайте да „успокоите духовете“ шеговито и с усмивка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!