Петък, 10 Април 2020
Скорпион

Дневен хороскоп
Събота 20 Януари 2018

2891

Дневен хороскоп - Скорпион - 20.01.2018 - Успешен ден, но се пазете

Има въпроси, които трябва да бъдат свършени без нерви и чужда подкрепа. Обективните условия в събота предоставят на Скорпионите добри възможности за надеждно развитие.

Безспорен успех в интересуващите ги сфери и направления, но и предупреждават да се пазите от коварността на онези от околните, които са готови да ви навредят по един или друг начин. Ще се радвате на изяви в област, в която сте силни. Работата ще ви предложи интересни предизвикателства. Ако търсите подкрепа за проект, върху който работите, насочете усилията си в правилната посока. Щом попаднете на подходящия човек, ще я получите много по-скоро от очакваното. Част от днешните задачи ще са сложни или нестандартни. Ще е полезно да ги подложите на дискусия с останалите си колеги.

Комбинирайте предложенията им. Добра възможност за вас да приложите на практика лидерските си умения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Скорпион, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година