Събота, 2 Декември 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Понеделник 02 Октомври 2017

5005

Дневен хороскоп - Скорпион - 02.10.2017 - Яростни борби

Съперничеството в деловите среди през този ден ще остави ярка следа във взаимоотношенията на мнозина Скорпиони, защото ще надделеете по чудо.

Очертават се бурни кавги, ярки несъгласия и много нерви, но в крайна сметка ще надделеете. Ще постигнете сполука след остра борба. Част от плановете ви ще се променят, развитието на личен въпрос ще добие друга насока, след получено известие днес. Не бъдете емоционални, а разсъдливи и последователни. Други ще получат шанс за изява и благодарение на активността си ще спечелят. Вие на свой ред ще укажете морална, духовна и професионална подкрепа, от която ще останете доволни. Следвайте интуицията си. Преценете дали да уважите поканата за гостуване, купон, посещение на открит фест.

Времето, посветено на личните ви занимания ще е много по-полезно за вас от всичко друго. Ден за действия, това е ясно. Подготвяйте се за развиващата се есен. Имате нужда от идея, от план и най-вече от много работа. Днес ще трябва да сте усърдни и дейни, есента няма да ви чака. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!