Сряда, 22 Септември 2021
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 19 Януари 2018

3426

Дневен хороскоп - Скорпион - 19.01.2018 - Успех в преговори и сделки

Отложете новите проекти, ако предвиждате такива, и работете върху приключване на текущите, без да оставяте нищо недовършено. Контактите в близкия кръг са белязани с много добри възможности за реализация.

Това се отнася и за предварително уредените среши с цел реализация на сделка, или за провеждане на преговори. Съвместна професионална работа не е препоръчителна. Имате смели планове за следващите дни и още днес се залавяте с реализирането им. Скоро обаче може да се окаже че сте били прекалено оптимистично настроени, което ви е подвело по някой теми. Разговор с човек, чието мнение уважавате ще ви помогне да се насочите към най-добрия за вас избор. Оставете противоречията настрана и се опитайте да изгладите конфликтите около себе си. Ще се натъкнете на леки затруднения изпълнявайки задачите си днес.

Ще са причинени от околните, които непрекъснато ще ви мрънкат или ще ви се оплакват от личните си проблеми. Запазете спокойствие и се постарайте да се изолирате своевременно. След това всичко ще се подреди според очакванията ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Скорпион, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година