Вторник, 31 Януари 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Понеделник 18 Септември 2017

3666

Дневен хороскоп - Скорпион - 18.09.2017 - Нервни, но и успешни

За преобладаващата част от Скорпионите понеделник минава нервно. Това е видимо и на външен план. При мнозина се отнася към моментите, в които мисълта ви ще се връща към отминали ситуации, раздразнението от които все още не е избледняло.

Денят е успешен и печеливш за всички. Вътрешното ви несъгласие с нечии решения ще натовари обстановката около вас. Ако не можете да промените нещата, не се тревожете. В крайна сметка ще стане това, което трябва да стане. Дали ви се харесва или не е друг въпрос. Погрижете се за развлеченията си, с тяхна помощ ще се разсеете и откъснете от натоварващите ви мисли. Ще реализирате желанията си само, ако ги споделите. Имате нужда от подкрепа, но няма да я получите, ако се опитвате да действате самостоятелно и „в сянка“. Даже напротив, близките може да ви заподозрат в двуличие. Нещата ще стават сякаш независимо от вас, вие просто трябва да ги констатирате.

Това може силно да ви подразни, но във ваш интерес е да приемете ситуацията такава каквато е, “бунтът” само би усложнил положението ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-