Вторник, 23 Април 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Понеделник 18 Декември 2017

4105

Дневен хороскоп - Скорпион - 18.12.2017 - Напрежение и затруднения

Скорпионите ще са силно напрегнати пред този ден поради пречките и проблемите, с които някой високостоящ ги „обзавежда”. Въпросът има отношение към финанси. Денят е добър за провеждане преговори и за сключване на сделки.

Тук ситуацията определено ще бъде във ваша полза. Днес сте уязвими емоционално и по-често виждате недостатъците, отколкото положителните страни на хората от обкръжението си. От вас зависи дали ще съумеете да се възползвате от обстоятелствата, които ви се предлагат. Не се поддавайте на настроения, които биха могли да помрачат отношенията ви с любими хора. Подходящи за вас ще бъдат занимания, които ви помагат да се отпуснете. От това имате нужда. Преценете заниманията си и, ако е възможно да отложите онези, които ви изглеждат твърде сложни, то направете го.

Не е изключено да попаднете на място, където има струпване на много хора и обстановката да ви провокира към прояви на агресия. Постарайте се да овладеете емоциите. Вечерта ще имате възможността да прекарате приятен миг в семейна обстановка и настина да си починете.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година