×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 22 Март 2018
Скорпион

Дневен хороскоп
Неделя 17 Септември 2017

2726

Дневен хороскоп - Скорпион - 17.09.2017 - Нерви и неудобства

Силно раздразнени през този неделен ден ще са и огромният процент от Скорпионите. Често пъти става въпрос за партньорски ангажименти, в който опитите за лъжи и измами от другата страна ще предизвикат гневните ви реакции и по всяка вероятност ще накажете самозабравилата си личност.

Не залагайте прекалено големи очаквания от срещата си с хора, имащи съмнителна репутация. Настроението ви ще помръкне, след като разберете истинските им намерения. Разграничете се от тях, запазете името си чисто. Важно е да имате ясна цел. След това лесно ще изберете средствата за постигането ѝ. Подреждайте в съзнанието целите си е желателно да следвате критерия за полезност в широк мащаб, а не индивидуално. Вечерта споделете със семейството си, нуждаете се от подкрепата му. Малка част от вас, въпреки всичко днес ще се чувстват супер.

Настроението ви ще е страхотно, ще сте изпълнение с ентусиазъм и едва ли има нещо, което би могло да ви стресне. В настроение е да се борите с живота и всички, които пожелаят. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.