Петък, 1 Декември 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Събота 17 Март 2018

3350

Дневен хороскоп - Скорпион - 17.03.2018 - Изпитания преди мощен подем

Странното при Скорпионите е, че деловият и личният им просперитет не подлежат на съмнение, но преди да настъпи моментът на въпросната реализация, непременно ще преминат през етап на значително натоварване в професионален, личен – като събития, или в здравословен аспект.

Динамиката в ежедневието поддържа духа ви в добра форма. Заслуга за това имат и добрите реализации, които ще имате днес. Ще решите в своя полза конфликтна ситуация и бързо ще се възползвате от привилегиите, които ви се дават. С представители на другия пол ще общувате с лекота, ще флиртувате и ще търсите забавления. Положително е, че сте сигурни в себе си, но е желателно да търсите компромисни решения и да избягвате острите полемики.

Професионализмът и уменията ви ще бъдат забелязани и високо оценени дори без да си правите авто-реклама. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!