×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 23 Февруари 2018
Скорпион

Дневен хороскоп
Сряда 17 Януари 2018

2877

Дневен хороскоп - Скорпион - 17.01.2018 - Личен успех

Личния финансов успех е неотменна част от деня ви днес. Сряда ще ви зарадва с някой допри новини, които непосредствено ще доведат до добра финансова сполука.

Макар и по-емоционални днес, ще съумеете да извлечете най-доброто от създалата се около вас ситуация. Бъдете концентрирани над делата си и не допускайте външни фактори да ви пречат. Бъдете себе си и дръжте на своето. Авторитарния подход едва ли е най-сполучливия при разрешаването на семеен проблем и е много вероятно да предизвикате още по-голяма бъркотия. Рискувате сериозно да засегнете ваш близък. Финансовите неудачи, които преследват някои от вас напоследък окончателно отшумяват и скоро едва ли ще имате трудности в тази насока.

Прекалено сте емоционални и склонни да драматизирате и преувеличавате затрудненията си. Опитайте се да ги приемете с чувство за хумор, това е една от силните ви страни. Нищо няма да е толкова спешно, колкото се опитвате да го представите, така че действайте с умерено темпо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Скорпион, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.