Вторник, 18 Юни 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Събота 17 Февруари 2018

3158

Дневен хороскоп - Скорпион - 17.02.2018 - Добър шанс

Събота е благоприятен ден, който разкрива чудесни възможности за парични печалби и за преговори от делови тип, които ще ви изненадат с нови възможности за осъществяване на цели и намерения в обществените среди индивидуално или чрез партньорство.

На някои предстоят любовни новости. Не показвайте раздразнението си от работата, тя ще ви донесе днес печалба. Бързо развиващ се въпрос ще изостри чувствителността ви и ще ви постави в неизгодна позиция, ако не овладеят емоциите си. Отнасяйте се с повече внимание и към партньора си, споделете вълненията си и ще срещнете разбиране. За да предотвратите конфликтите трябва да осъзнаете причините, които ги пораждат. Съгласувайте действията и плановете си с тези на семейството или любимия човек. Избягвайте коментарите за чужди действия или решения, дори и да са добронамерени.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година