Вторник, 7 Февруари 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Неделя 17 Декември 2017

3568

Дневен хороскоп - Скорпион - 17.12.2017 - Важен ден

Неделя ще е много важен и наситен за Скорпионите по въпроси от всекидневно естество, и във връзка с дела от бизнес естество. Едновременно с въпросните дела се оформят нови планетни влияния, които много скоро ще ви освободят от притесненията и мъчителните събития.

През днешния хармоничен и съзидателен ден много от вас ще започнат нови проекти и в крайна сметка ще осъществят намеренията си. Не тръгвайте на битка, ако не сте убедени в успеха си. Такива ще са събитията. Бъдете устойчиви на провокации и не робувайте на емоциите си. С други думи бъдете отговорни. Отнесете се с внимание към близките си. Ще направите много, ако не ги наранявате, а с любов погледнете на проблемите им. Не е изключено да се наложи да направите кратко пътуване със служебна цел. Не го отлагайте, но бъдете внимателни що се отнася до контактите и личните си вещи.

Игнорирайте всички слухове, с които се опитват да ви занимават, за да не попаднете в изключително глупава интрига. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Скорпион, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-