Сряда, 18 Септември 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 16 Март 2018

3661

Дневен хороскоп - Скорпион - 16.03.2018 - Обикновен ден

Неблагоприятните въздействия на деня могат да ви създадат емоционален и психически дискомфорт. През този ден възникват добри условия за Скорпионите, които ще ги зарадват с предстоящи успехи.

Определението обаче не е свързано с петъка, а засяга следащите дни. По принцип представителите на зодията преминават през етап, който не блести с напредък, но не е и мъчителен. Настроенията ви ще се менят често и това ще е причина за неудачите днес, ако констатирате такива. Не си позволявайте да взимате решения, в състояние на афект, защото прогнозите не са благоприятни. Успокойте се и мислете, като не таите гняв към никого, най-малко към партньорите си.

Имате очаквания, които е малко вероятно да се случат. Социалните контакти ще са интензивни. Ще общувате със стари приятели, а и с роднини, които не сте срещали отдавна. Не говорете за успехите си. Ще ги подтикнете да ви искат услуги, които доста биха ви затруднили. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година