Понеделник, 3 Октомври 2022
Скорпион

Дневен хороскоп
Понеделник 16 Юли 2018

1972

Дневен хороскоп - Скорпион - 16.07.2018 - Не спестявайте усилията си

Приемайте случващото ви се през днешния ден такова, каквото е, анализирайте го и ще намерите правилни ориентири. Разчитат ли Скорпионите на професионалните си умения, а не на хитрост, сполуката при осъществяването на деловите цели е безусловна.

Опитите за спестяване на усилията не биха ви довели до нищо добро, а по-скоро е възможно обратното. Много важно за успеха е да владеете нервите. В добро настроение сте, но не подценявайте реалността. Често ви се случва да установите, че тя не винаги е такава, каквато ви изглежда. Избягвайте спорове, рискувате да си навлечете неприятности. В интимната сфера са възможни разминавания и то защото не винаги успявате да синхронизирате емоциите си с тези на партньора ви.

Първоначално нещата ще ви се подреждат по-добре, отколкото очаквате. Не се самозалъгвайте, обаче, не всичко ще е „като по учебник“. Затрудненията ще са свързани с роднина, който умишлено ще възпрепятства инициативите ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година