Четвъртък, 9 Април 2020
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 16 Февруари 2018

4029

Дневен хороскоп - Скорпион - 16.02.2018 - Завършване на започнато

Поддържайте у себе си положителна нагласа за промяна, движете се повече и разнообразете приятно деня си. Ако предстои да довършвате започната работа, петък ще е успешен за целта ви, но ако се ориентирате към началото на нещо ново, вероятността за успех е твърде съмнителна.

От днес навлизате в период, през който е наложително да действате стратегически, което естествено е по-бавно. Предстои ви плодотворен период в личен план. Без трудности ще реализирате стремежите си и денят ще изобилства от радостни поводи. Професионалните ви ангажименти ви отнемат много време и може би умората ще ви досажда. Мислите ви блуждаят и ще ви е трудно да се съсредоточите над отговорностите си. Имате желание да се срещнете с предпочитана личност или да си осигурите романтично преживяване, вместо да се занимавате с практически дейности.

Поканете обекта на чувствата си на среща, ще ви подейства успокояващо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година