Неделя, 22 Септември 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 15 Декември 2017

3870

Дневен хороскоп - Скорпион - 15.12.2017 - Заздравете позициите си

Скорпионите ще се сблъскат с доста ангажименти през този очевидно важен и много активен ден. В повечето от случаите става въпрос за въпроси и дела от лично естество, за част от родените в зодията.

Редно е да укрепите позициите си преди да продължите развитието си напред. Ако ви поканят на делова среща, която не сте предвидили и за която не сте подготвени опитайте се да я отложите. Някой от колегите или близките може да ви подведе и да ви разочарова с поведението си. Не обсъждайте, преценете собственото си участие в ситуацията. Зимните условия навън ще повишат грижите ви за дома, автомобила и всичко, свързано със семейството ви. За други от вас денят се свързва със служебните дела, има още какво да се направи, преди да приключите текущите си задачи. Промените, които занимават други от вас изискват време и подготовка.

Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Скорпион, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година