Събота, 28 Януари 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Понеделник 14 Май 2018

2239

Дневен хороскоп - Скорпион - 14.05.2018 - Много напрежение

Отложете новите начинания и не поемайте инициативи, следвайте спокойно програмата си и щадете нервите си. Понеделник е първият ден от това седемдневие, което за съжаление започва напрегнато, и така ще приключи.

За момента е важно да се поддавате на нервната си превъзбуда, защото ще достигнете до вътрешна нестабилност, която ще бъде засилена от външни, неблагоприятни за вас фактори. Денят ще ви донесе положителни емоции. Близките ви ще ви изненадат с жест на внимание и грижа към вас. Едно бъдещо пътуване ще ускори приготовленията ви по него, защото събитията ще го направят по-скорошно. Можете да напреднете в изучаването на чужд език, ако потърсите компанията на хора, владеещи го, и беседите ви ще са полезни.

Не търсете подтекст във всичко, което чувате или ви споделят. Натоварвате психиката си излишно. Ще ви е много по-лесно, ако се научите да възприемате хората такива, каквито са и думите им в прав текст. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-