Понеделник, 9 Декември 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Вторник 14 Август 2018

2336

Дневен хороскоп - Скорпион - 14.08.2018 - Ярък късмет

Силният късмет на Скорпионите е характерен през този ден, но въздействието му не обхваща всички направления. Той е изразителен за контактите в обществото, за започване на нова работа, за паричен успех и реализация на домашни цели.

В службата обаче бъдете внимателни. Очертават се сблъсъци. Разумно и с премерен риск ще пристъпите към заниманията си, особено към онези, чиито край е все още непредсказуем за вас. Имате идеи, които бихте желали да осъществите, но финансовите затруднения са факт, който не може да бъде пренебрегнат. Ще си спестите разочарования, ако отдадете предпочитанията си на познатите ви вече неща. Доста натоварен и доста активен ден.

Често ще се налага да се занимавате с няколко неща едновременно. По-добре ги редувайте през кратки интервали за да намалите възможността за грешки. Отделете време за спорт, разходка или друго освежаващо физическо занимание. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година