Понеделник, 6 Февруари 2023
Скорпион

Дневен хороскоп
Вторник 13 Март 2018

3803

Дневен хороскоп - Скорпион - 13.03.2018 - Скорпионите се приближават до целта

Ще ви занимават професионални и финансови въпроси, на които ще намирате находчиви и практични решения, водещи до печалби. За голям процент от Скорпионите ситуацията в момента е странна, и до голяма степен неясна.

От една страна реалното всекидневие са движи без промени, от друга обаче невидимите съдбовни фактори са раздвижени мощно, и ясно подчертават, че много скоро предстои разгръщането на промени. Добро стечение на обстоятелствата, от което може само да спечелите. Направете ревизия на средствата, с които разполагате. Има вероятност днес да ви се открие възможност за изгодна инвестиция. Приятели са ви подготвили приятна изненада за вечерта.

Наред с това ще имате и своите интимни срещи. Ще се наложи да се захванете с няколко задачи едновременно. Ще се справите, ако ги подредите правилно. Потърсете мнението на колегите си и се възползвайте от предложенията им, ще са приложими. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-