Неделя, 3 Март 2024
Скорпион

Дневен хороскоп
Неделя 13 Май 2018

2213

Дневен хороскоп - Скорпион - 13.05.2018 - Нерви и сблъсъци

Отнасяйте се с повече внимание към знаците и сигналите, чрез тях днес ви говори Съдбата. В началото на този ден негативното предразположение не е характерно за представителите на Скорпион но с течение на времето и разгръщането на събитията, обстановката ще се наелектризира и ще „започнат да прехвърчат искри”.

Защитавате позициите си и нанасяте тежък удар някому. Ще се освободите от стреса и натрапчивите си мисли чрез медитация и други духовни практики. Подарете си нещо, което харесвате: книга, масаж или дреха. Настроението ви ще се възстанови и направи деня ви по-интересен. Други от вас ще пътуват и ще се срещат с нови места и хора, за които ще запазят добри спомени. Енергетиката в е стабилна и сте привлекателни.

Почти през целия ден ще сте в центъра на събитията. Участвайте, но не се натоварвайте с несвойствени задачи и допълнителни отговорности. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!