Събота, 23 Март 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Вторник 13 Февруари 2018

3335

Дневен хороскоп - Скорпион - 13.02.2018 - Енергична изразност

Анализирайте повтарящите се ситуации от миналото, очевидно има неща, които не сте изпълнили както трябва.

Както обикновено, активността е гаранция за успех, а днес Скорпионите не са лишени от енергия, която ще се изрази креативно в практическата изява на родените в зодията, а в ментален план ще разшири спектъра на идеите им. И при вас, както при Везните, започват изразителни промени. Оставете инициативата и не насилвайте обстоятелствата. Ситуацията ще се избистри от само себе си. Подгответе се за финансови претенции на роднини. Може да не с продиктувани от безкористни чувства. Ако се случи така, че провали среща с интимния партньор, вината не е задължително у него.

Бъдете дипломатични и толерантни. Не допускайте излишни разходи. Ориентирайте вниманието си към актуалните задачи. Някой може да изрази недоволство от вас, да ви направи неприятна забележка. Не отговаряйте, само ще задълбочите конфликта. Действайте бързо и самостоятелно. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година