Понеделник, 17 Юни 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Четвъртък 12 Юли 2018

1874

Дневен хороскоп - Скорпион - 12.07.2018 - Изчакайте подходящо време

Различни причини, сред които зле контролирано поведение и поддаване на нездрави внушения. Повишената дразнимост, обхванала преобладаващата част от Скорпионите е плод на застигащите ви подли удари на хора от обкръжението, които си въобразяват, че атаките им ще останат незабелязани.

Сега е добре се изтеглите назад и да изчакате удобен момент за подобаваща реакция. Суетата ви прави активни и подтиква да се захващате с повече задачи едновременно. Впоследствие част от тях остават недовършени, но сърцето ви е широко и това не ви притеснява. Важно е мисълта ви непрекъснато да е заета и ще изненадате света с ентусиазма си. Скоро ще откриете добра перспектива за нови реализации.

Ще е сложно да реализирате всичките си замисли. За част от тях имате идея, но няма да разполагате с ресурси. Тези пък, за които разполагате с ресурси, ще са ви отегчителни. Независимо от всичко, постарайте се да довършите започнатото. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година