Неделя, 22 Септември 2019
Скорпион

Дневен хороскоп
Понеделник 12 Февруари 2018

3872

Дневен хороскоп - Скорпион - 12.02.2018 - Владейте се

Светът днес се управлява от космическата енергия на любовта и милосърдието. Като общо влияние за личните и деловите възможности на Скорпионите, понеделник е благоприятен.

Вниманието си трябва да насочите към външните среди и обществото, откъдето може да очаквате хитри действия и измами. Другият много важен момент е да владеете качествено емоциите си. Ще ви погълнат домашните задължения и е възможно това да ви по изнерви, но прекалено дълго сте ги отлагали. Работата трябва да се свърши. Може би е време да се погрижите и за себе си, посетете личния си фризьор, масажист, козметик. Това ще ви се отрази добре на самочувствието. Някой през целия ден ще ви отвлича от работата ви. Съсредоточете вниманието си към основните задачи и намалете срещите и разговорите до колкото е възможно.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година