Вторник, 4 Октомври 2022
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 12 Август 2022

635

Дневен хороскоп - Скорпион - 12.08.2022 - Напрежение в службата

Денят е благоприятен за осъществяване на лични цели и такива, свързани с ангажименти в обществените среди. Повече неприятности се очертават в служебен аспект. Тук възникват остри конфронтации, които ще прераснат в кавги. Мнозина от Скорпионите ще ударят тежко противниците си.

Споделената работа по-лесно се свършва. Така ще бъде и при вас днес, за това бъдете сговорчиви и не търсете недостатъците на другите. С някой, който се интересува от делата ви, ще започнете общо начинание или бизнес, който може да ви носи печалби. Възстановяването от простудите през последните дни ще бъде по-дълго. Още от сутринта ще ви затрупат с поредица непредвидени задачи, а най-лошото е, че техниката, с която работите ще се повреди в най-неподходящия момент.

Голяма грешка би било, ако стремейки се да довършите всичко на време, се заемете с ремонта самостоятелно. Тогава пораженията ще станат двойно повече. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година