Сряда, 8 Април 2020
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 12 Август 2016

2357

Дневен хороскоп - Скорпион - 12.08.2016 - Успешен ден

Това е един доста интересен ден от гледна точка на делови ангажименти и лични изяви. В условията на потенциално развитие мнозина от Скорпионите ще бъдат силно мотивирани и естествено амбицирани, което често ще действа положително върху развитието на ситуацията. Научавате вест, която ще ви въодушеви и дори е възможно да пренебрегнете част от задълженията си. Привличат ви възможностите, които се откриват пред вас. Проучете по-добре шансовете си, за да не се окаже впоследствие, че не сте преценили правилно нещата. Вечерта имате нужда от отпускане.

Лесно ще успеете да изгладите конфликтите и днес сякаш всички ще са самата любезност. Можете да разчитате на помощ от приятелите си и дори да откриете спонсори. Прекрасен ден за начало на нова работа, обучение или пък пътуване в чужбина. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година