Четвъртък, 9 Април 2020
Скорпион

Дневен хороскоп
Събота 11 Май 2019

1523

Дневен хороскоп - Скорпион - 11.05.2019 - Нервно напрежение

Ще обновите енергията си с прояви на душевна и материална щедрост, с любов, милосърдие и състрадание. Ако Скорпионите са достатъчно концентрирани за реализацията на целите си, засилената им нервност едва ли ще е пречка за реализацията на целите им.

Не обръщайте внимание на явления или фактори, които внасят дискомфорт в настроението ви. Осъществявате добри контакти в обществото. Някои от вас днес може да са доста досадни по отношение на близките си. Събрали са ви се дребни проблеми, които сами трябва да разрешите. Ще получите търсената подкрепа, но все пак не прекалявайте и внимавайте какво искате от хората, които обичате. Денят може да бъде много приятен, ако го прекарате навън сред приятели. Най-ползотворно ще е времето между 10 и 12.

 Използвайте го пълноценно - довършете нещата, които са изостанали или са недовършени. Трябва да приклюите едно, за да стартирате друго, нали? Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година