Събота, 20 Април 2024
Скорпион

Дневен хороскоп
Петък 11 Май 2018

2506

Дневен хороскоп - Скорпион - 11.05.2018 - Нервно напрежение

Ще обновите енергията си с прояви на душевна и материална щедрост, с любов, милосърдие и състрадание. Ако Скорпионите са достатъчно концентрирани за реализацията на целите си, засилената им нервност едва ли ще е пречка за реализацията на целите им.

Не обръщайте внимание на явления или фактори, които внасят дискомфорт в настроението ви. Осъществявате добри контакти в обществото. Доста работа ви очаква днес, така че захванете се сериозно и отрано. Не мислете, че нещо не може да бъде изпълнено, а си поставите за цел да постигнете максимума. Имате ценни съюзници в лицето на ваши близки, бъдете спокойни и разчитайте на тях. Отношенията ви със сърдечния партньор са неясни, поемете вие стъпката към изясняването им.

През целия ден ще ви хрумват разни странни идеи, но ни най-малко няма да се сещате как да ги реализирате. Енергични сте и инициативни, но и доста хаотични. Всъщност, за днес е най-добре да не се занимавате с непознати дейности, а да се концентрирате към обичайните си задачи, които съвсем не са за пренебрегване. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!